Winkel


Over Drop-out fashion

Welkom op de website van Drop-out Fashion, dé kleding- en schoenenzaak voor dames en heren op de Hinthamerstraat in Den Bosch en nu eindelijk ook online!

Hier vind je een overzicht van alle merken die we verkopen, zowel in de winkel als in onze webshop. Drop-out Fashion heeft een brede keus in merken en verschillende stijlen, zowel voor dames als heren. Voor iedere garderobe een passende outfit! Onze winkel is pas verbouwd en is nu nóg mooier. Je kunt bij ons op je gemak passen en onze kundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren.

De webshop is zo ontworpen dat je kunt zien wat we in de winkel hebben hangen en dat ook snel en gemakkelijk online kunt bestellen.

We werken er hard aan om onze gehele collectie online te plaatsen, zodat je ook lekker vanuit huis kunt shoppen en een keus kunt maken uit onze brede collectie. Kom dus regelmatig kijken wat we hebben toegevoegd. Ook ben je voor onze gehele collectie natuurlijk altijd welkom in onze mooie en gezellige winkel!

Impressie winkel

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring