Veelgestelde vragen


Producten in je shoppingbag plaatsen

 • Via de categorie in ons hoofdmenu zoek je naar een bepaald product, waarbij je het filtermenu aan de bovenzijde kunt gebruiken om je selectie te verfijnen.
 • Nadat je de juiste maat van het door jou gekozen product hebt geselecteerd, klik je op ‘shoppingbag’.
 • Hierna kun je verder winkelen. Ben je daarmee klaar, dan kun je rechts bovenin de website het totaalbedrag van de door jou geselecteerde producten vinden. Door op ‘shoppingbag’ of ‘afrekenen’ te klikken, kun je bekijken welke producten je geselecteerd hebt.
 • Hier vind je ook je ‘shoppingbag’ overzicht, waar je een artikel nog altijd kunt verwijderen door op het kruisje bij het desbetreffende product te klikken.
 • Klaar met winkelen? Klik dan op ‘Ga door naar afrekenen’ op de overzichtspagina.

Inloggen, registreren of bestellen zonder account

 • Rechts boven in de pagina kun je inloggen.
 • Log in als je al klant bent.
 • Nog geen klant? Klik dan op ‘Account aanmaken’ en vul je gegevens in. Klik op ‘Verstuur’ om je registratie definitief te maken. Na voltooiing van de registratie ontvang je een bevestigingsmail.
 • Bestellen kan bij ons ook zonder account. Klik meteen op ‘Ga door naar afrekenen’, vul je gegevens in en klik vervolgens op ‘Plaats bestelling’.

Bestelling bevestigen

 • Controleer je ‘Shoppingbag’ en adresgegevens. Je kunt nu kiezen of je bestelling verzonden mag worden naar je factuuradres. Zo niet, vink deze optie dan uit en vul daaronder het bezorgadres in.
 • Kies je betaalmethoden om je bestelling definitief te maken.

Betaalwijze kiezen en afronden van de bestelling

 • Na bovenstaande handelingen kun je een betaalwijze kiezen en bevestigen door te klikken op ‘Plaats bestelling’. Vervolgens word je doorgestuurd naar de betaalpagina.
 • Op onze website kun je betalen met iDeal, PayPal en voor Belgische klanten Bancontact/ Mister Cash
 • Uitleg over de betaalmethodes vind je onder ‘Hoe gaat de betaling in zijn werk?’

Je kunt je bestelling annuleren zolang deze nog niet in behandeling is genomen. Dit kun je zien in de order onder ‘Status’. Neem contact op met ons via webshop@dropout-fashion.nl of via telefoonnummer 073-7856050.

In de regel zijn de producten in de maten die op Drop-out Fashion staan beschikbaar. Helaas kan het echter voorkomen dat een product toch niet meer beschikbaar is. Wij zullen het totaalbedrag van het product/de producten binnen 10 werkdagen terug storten op je rekening. (meer vragen over de retourbetaling kun je terugvinden onder ‘ruilen en retourneren’).

Welke betaalmogelijkheden biedt Drop-out Fashion?

Drop-out Fashion biedt verschillende betaalmethodes. Voor deze betaalmethodes brengen wij geen extra kosten in rekening. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan is iDeal de gemakkelijkste en snelste manier. Daarnaast kun je betalen met PayPal en kunnen Belgische klanten kiezen voor de optie Bancontact/ Mister Cash.

Zijn mijn betaalgegevens veilig?

Je betaling gaat via een beveiligde SSL-server. Je herkent de beveiligde SSL-server aan de gesloten sleutel bovenaan je scherm.

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Binnen Nederland hanteren wij een vast bedrag van €6,95 aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan €49,95 dan betaal je géén verzendkosten.

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar de door jou bestelde producten zo snel mogelijk op te sturen. Gewoonlijk worden de producten binnen 3 werkdagen verzonden.

 • Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur op de post worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling wordt de volgende dag (m.u.v. zondag en maandag) bezorgd.
 • Drop-out Fashion werkt voor verzendingen samen met Post NL. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 18:00 uur.
 • Let op: In sommige gevallen zal Drop-out Fashion jouw bestelling op een later tijdstip op de post doen. Pas wanneer je een mail ontvangt waarin staat dat je pakket verzonden is, weet je zeker dat je pakketje onderweg is.
 • Wanneer je op de dag van bezorging niet aanwezig bent op het door jou opgegeven bezorgadres, kun je op deze pagina van Post NL nagaan wat er nu met je pakketje gebeurt.

Kan ik mijn bestelde product(en) retourneren?

Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat of kleur toch niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kan Drop-out Fashion het helaas niet terugnemen.

Wat kan niet geretourneerd worden?

 •  Gedragen, gebruikte, beschadigde en/of gewassen producten
 • Producten die niet in de originele staat verkeren
 • Producten zonder labels en/of originele verpakking
 • Ondergoed
 • Sieraden

Hoe werkt retourneren?

Alvorens een product te retourneren aan onze webshop, vult u het formulier op onze website in. Het formulier vindt u hier. We accepteren uitsluitend retouren/ruilingen waarvoor de instructies zijn gevolgd. Je kunt het product per post terugsturen naar de webshop, je zult na het aanmelden van de retour in het formulier hiernaast een email ontvangen met een verzendlabel om het item te retourneren.

Kan ik mijn bestelde product ook ruilen?

De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Neem hiervoor contact met ons op via webshop@dropout-fashion.nl.

Wat kost retourneren?

Bij het retourneren van een product ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten hiervan. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd teruggestuurd is naar ons, kunnen wij het pakket helaas niet aannemen.

Wanneer ontvang ik de retourbetaling?

Zodra het product is afgeleverd en de retour is geaccepteerd, ontvang je een hiervan een e-mail. Het totaalbedrag van het product/de producten exclusief verzendkosten en retourkosten, wordt dan binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retouritem teruggestort op je rekening. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Het bedrag kan dus teruggestort zijn op je bankrekening of op je creditcardrekening. Na onze retourbetaling verschijnt het bedrag niet altijd meteen op je rekening. De termijn waarop het bedrag bij ons afgeschreven, en bij jou bijgeschreven wordt, is afhankelijk van je bank.

Heb ik garantie op de producten van Drop-out Fashion?

Gaat een door ons geleverd product onverwachts kapot, dan heb je daar vanzelfsprekend garantie op. In dit geval neem je contact met ons op via webshop@dropout-fashion.nl. We zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd product heb ontvangen?

Wij behandelen alle bestellingen met grote zorg. Helaas kan het echter voorkomen dat je een verkeerd product toegestuurd krijgt. In dit geval neem je contact met ons op via webshop@dropout-fashion.nl. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Ik heb een beschadigd artikel ontvangen

Wij behandelen alle bestellingen met grote zorg. Helaas kan het echter voorkomen dat je bestelling in het verzendproces beschadigd raakt. Maak direct na ontvangst een melding van de beschadiging via webshop@dropout-fashion.nl. We zullen dan een gepaste oplossing aandragen.

Hoe maak ik een account aan op Drop-out Fashion?

Ga op onze homepage rechts bovenin op de donkere balk naar ‘inloggen’, kies voor ‘account aanmaken’ en vul in het volgende venster je gegevens in. Klik op ‘verstuur’ om je registratie definitief te maken. Na voltooiing van de registratie ontvang je een bevestigingsmail. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. De gegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden, tenzij specifiek aangegeven. Winkel eenvoudig op Drop-out fashion door je aan te melden bij ieder bezoek. Klik daarvoor op onze homepage rechts bovenin op de donkere balk op ‘inloggen’ en kies voor inloggen, vul je e-mail adres en wachtwoord in. Winkelen zonder ingelogd te zijn kan ook, bij de bestelling van producten kun je je dan alsnog aanmelden.

Wat zijn de voordelen van een account op Drop-out Fashion?

Je persoonlijke pagina biedt je een overzicht van je meest recente activiteiten. Je kunt bestellingen inzien, een standaard factuur- en afleveradres instellen en accountgegevens bijwerken. Je kunt je abonneren op nieuwsbrieven en zelf een wishlist maken tijdens het shoppen en deze in je account bekijken.

Hoe wijzig ik de gegevens van mijn account?

Na ingelogd te zijn kun je je gegevens wijzigen. Dit doe je door naar accountoverzicht te gaan, deze is automatisch geopend als je inlogt of kun je kiezen in het linker menu wanneer je bent ingelogd op je account. Je ziet nu per onderdeel een roodbruine link waar je op kunt klikken om je wijzigingen door te voeren. In het linker menu kun je andere categorieën kiezen om te wijzigen.

Hoe verwijder ik al mijn gegevens?

Wil je uit onze database verwijderd worden? Neem dan even contact met ons op via webshop@dropout-fashion.nl.

Overige vragen

Voor overige vragen over de betaalmethodes kun je contact met ons opnemen via webshop@dropout-fashion.nl of via telefoonnummer 073-7856050.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring